soline_tradsol_jnm_1kg_rgb

Традиционална морска сол

  • Немелена
  • Нерафинирана
  • Јодирана

пакување: нето 1кг во кутија

Традиционална морска сол

  • Фино мелена
  • Нерафинирана
  • Јодирана

пакување: нето 1кг во кутија

Традиционална морска сол

  • Фино мелена
  • Нерафинирана
  • Јодирана

пакување: нето 1кг во кеса